MOSDER 9. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

WOW CONVENTION CENTER-İSTANBUL, 4 ŞUBAT 2017

Mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği - MOSDER’in 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda oyların büyük çoğunluğunu alan YATAŞ Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Türkiye mobilya sektörüne ev sahipliği yapan MOSDER’in 4 Şubat 2017 Cumartesi günü WOW Convention Center-İstanbul’da gerçekleşen 9. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda yönetim değişikliği yaşandı.

Mobilya sektörü temsilcilerinin yer aldığı seçimli genel kurulda iki aday yarıştı. Genel kurul sonrası YATAŞ Grup CEO’su Nuri Öztaşkın’ın divana sunduğu liste, geçer oy alarak görevi DOĞTAŞ-KELEBEK Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan’dan devraldı ve mobilya sektörünün yüzde 70’ini temsil eden MOSDER’in yeni başkanı seçildi.

Öztaşkın’dan birlik mesajı

MOSDER’in yeni başkanı Nuri Öztaşkın, herkesle ortaklaşa çalışarak MOSDER’de yeni bir çağ açmak istediklerini söyledi. Öztaşkın, “Sektörümüzün sorunlarına çözüm sunmak için girdiğimiz bu yolda hedeflerimizi hep yüksek tuttuk ve sektörümüzün sesi olmayı kendimize ilke edindik. Ve şimdi de bu sesimizi MOSDER’e taşımanın mutluluğu içerisindeyiz. Sektörümüzün sorunlarına çözüm önerisi sunmak hepimizin görevi. Her şey çok yeni ve önümüzde uzun ve heyecanlı bir dönem bizi bekliyor. Bu dönemde hem fuarımız hem de sektörümüz adına iyi işler çıkarmak için yoğun çalışmalar gerçekleştireceğiz. Dolayısıyla bu görevi bize emanet eden herkese çok teşekkür ederim” dedi.

MOSDER 9. Olağan Genel Kurul sonuçları:

Yönetim Kurulu Başkanı: Nuri ÖZTAŞKIN, YATAŞ
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı: Bülent BAYRAM, LARESSA