“Türkiye Mobilya Sanayicileri, Dünya’nın En Prestijli Mobilya Fuarı i Saloni ’de Yerini Aldı”

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri, 8-13 Nisan 2014 tarihleri arasında,  İtalya Milano ’da düzenlenen dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarı olan “i Saloni”  ile hem Avrupa hem de uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi. Fuarda Türk mobilyasını en iyi şekilde tanıtmanın yanı sıra, diğer ülkelerle de ticari bağlantılar kurularak iş birliklerinin artırılması sağlandı.

Mobilya, mobilya aksesuarları, mutfak ve banyo mobilyaları fuarıkonusunda en önemli ve en kapsamlı fuar olan i Saloni’de, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER üyesi 6 firmanın katılım sağladığı fuarda, MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu, Türk mobilya sektörünü anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Dünya’nın birçok ülkesinden katılımın gerçekleştiği fuar ile Türk mobilyasının geniş alanda tanıtılma fırsatının yanı sıra, yeni ticari ilişkilerin de geliştirilmesi hedeflendi. Fuar, Ocak ayında gerçekleşen İSMOB ve Mart ayında gerçekleşen CIFF Guangzhou Fuarı’ndan sonra dünya mobilya sektörünü bir kez daha bir araya getirdi. Arka arkaya gerçekleşen, dünyanın en önemli ve en büyük mobilya fuarları olarak kabul edilen bu fuarlar sayesinde dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi, Türk mobilya stilini ve kalitesinin tanınmasına katkı sağladı.

i Saloni Fuarı’na katılan MOSDER üyesi firmalar; ALFEMO, BELLONA, CASA, İŞBİR YATAK, KİLİM, NDESIGN ve YAĞMUR.