MOSDER’in Yeni Başkanı İsmail Doğan Oldu

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 8. dönem Genel Kurul Toplantısını 11 Ekim 2014 Cumartesi günü Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirdi. 2012 yılından bu yana Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Güleç, bayrağı Doğtaş-Kelebek Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan’a devretti.

Doğtaş-Kelebek Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildiği 8. Genel Kurul Toplantısı sonucunda, yönetim kurulu üyeleri de Bekir BOYDAK ( BOYDAK Holding Yönetim Kurulu Üyesi), Bülent BAYRAM ( LARESSA Yönetim Kurulu Başkanı), Talha ÇİLEK (ÇİLEK Yönetim Kurulu Üyesi ), İlhan İL ( TEPEHOME Yönetim Kurulu Başkanı ) olarak belirlendi.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 57 firmanın teveccühüyle başkanlık görevine getirilen Doğtaş-Kelebek Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Doğan 2014-2016 dönemlerinde Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanlık Görevini sürdürecek.