Yeni bir başlangıç…

Değerli paydaşlarımız,

Derneğimizin 4 Şubat 2017 Cumartesi günü gerçekleşen 9. Olağan Genel Kurulu Toplantısı’nda divana sunduğumuz liste güvenoyu alarak seçildi. Bu bizim için yeni bir dönem ve yeni bir başlangıcın işaretiydi…

Öncelikle bizi bu göreve layık gören, Genel Kurul’a katılıp oyları ile güvenini ortaya koyan bütün üyelerimize şükranlarımı sunarım. Görevi devreden geçen dönemin yöneticilerine de verdikleri hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Biz biliyoruz ki; tüm sektör paydaşları olarak, yıllardır hepimiz sektörün gelişimi için var gücümüzle çalışıyor, her zaman her şartta beraber durmayı, yola emin adımlarla birlikte devam etmeyi çok iyi biliyoruz. Bu gücün bize ışık olduğunu ve yolumuzu aydınlattığından da hiç şüphemiz yok.

Bu bilinç ışığında 2017 yılının Şubat ayında başladığımız bu yolculuk için hedefimiz çok net. MOSDER’i ve mobilya sektörünü bir üst skalaya taşımak, bugüne kadarki projelerimizi farklılaştırmak ve yeni projelerle yolumuzda daha güçlü ilerlemek istiyoruz.  Sektörün insan kaynakları ihtiyaçlarını biliyor;  meslek yüksekokul, üniversite sanayi iş birlikleri ve sektörün daha hızlı gelişmesi için neler yapılabilir üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyoruz.

Sevgili paydaşlar,

Sizi bilgilendireceğiz. Atacağımız her adımdan, haberdar olmanızı sağlayacağız ve dolayısıyla bizi izlediğinizi hissedeceğiz. Sizi bilgilendirdikçe sizden destek ve katılım talep edeceğiz. Taşın altına elini, yüreğini koyan bir birliktelik hedefliyoruz. Doğru işler yaptıkça ilginizin artacağını, katılımcılığın çoğalacağının farkındayız. Çünkü sizin fikirlerinize hem bizim hem de mobilya sektörünün ihtiyacı var.

Biliyorsunuz ki 14 yıldır dünyanın ve bölgemizin en büyük mobilya fuarlarından birini MOSDER imzasıyla hayata geçiriyoruz.  Sektörümüzün kalbi olan fuarımızı farklı bir boyuta taşımak için yoğun çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na da aynı vizyonla bakıyor, geleceğimiz olan genç beyinlerin tasarımlarını çok önemsiyoruz.

Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu olan MOSDER’in başkanı olarak benim size ve tüm sektör temsilcilerine olan inancım tam. Bu yıl da çalışanlarımıza, müşterilerimize, yatırımcılarımıza, topluma, çevreye ve kamuya karşı sorumluluğumuzun bilinciyle çalışmayı sürdüreceğiz. MOSDER’i hep birlikte büyütmeye devam edeceğimize yürekten inanıyorum.

Bize inandığınız ve güvendiğiniz için bir kez daha şükranlarımı sunarım.

Sevgi ve saygılarımla…

Nuri Öztaşkın