MOSDER, Yeni Keşifler İçin Dünyanın En Prestijli Mobilya Fuarlarından Biri Olan Dubai Index Fuarı’na Katıldı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 20-23 Mayıs 2013 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen, dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarlarından biri olan 2013 Index Fuarı’na katıldı. Türk mobilyasının büyük ilgiyle karşılandığı fuarda, Türk markaları, Dubai ve Körfez ülkeleriyle yeni bağlantılar gerçekleştirdi ve bu sayede “Türk Mobilya Stili”ni tanıtarak ihracat hedeflerini artırmayı amaçlıyor.

Dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi ile ticari ilişkiler geliştirilmesine olanak sunan fuar, Türk mobilyasının Arap ülkeleri ve Körfez ülkelerindeki firmalar  tarafından da tanınmasına katkı sağlayacak.

“Türk Mobilya Stili”ni tüm dünyaya tanıtmayı kendine misyon edinmiş olan MOSDER, diğer ülkelerde olmayan, Türk mobilyasının konsept bütünlüğü ve kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarda olma özelliklerini, yakın ve uzak coğrafyalardaki tüm ülkelere duyurmak istiyor.  Şimdiye kadar yapılmış tüm anlaşmalar ve kurulan tüm ilişkilerin temellerinde “Türk Mobilya Stili”nin beğenilmesi ve benimsenmesinin büyük rol oynadığını belirten MOSDER, yurt içi ve yurtdışı organizasyonları ile büyüyen gücünü artan ivmesiyle daha da ileriye götürüyor.