Türk mobilyacısı Çin CIFF Fuarında 100 milyon dolar sipariş aldı.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 18- 21 Mart 2013 tarihleri arasında Çin’de katıldığı “CIFF Guangzhou” fuarında, uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi. Türk mobilyasının büyük ilgi gördüğü fuarda, Türk markaları, uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle işbirlikleri kurarak 100 milyon dolara yakın sipariş aldı.

İstanbul İhracatçılar Birliğiyle ortaklaşa organize edilen Türk Pavilyonuyla  Dünyanın en büyük 2. mobilya fuarı olan CIFF Guangzhou’ya katılan MOSDER, Ocak 2013’te gerçekleşen İMOB(İstanbul Mobilya Fuarı)dan sonra dünya mobilya sektörünü bir kez daha bir araya getirdi.

MOSDER Üyesi katılımcı firmalar, fuarda sahip olduğu güçlü global markalarını ve tasarımlarını sergileyerek, Türk mobilyasının imajını ve sektörün itibarını güçlendirmeye yardımcı oldu. CIFF Guangzhou fuarı sayesinde, Türk mobilya sektörü değişen ve gelişen yüzünü göstermek için çok önemli bir fırsat yakalamış oldu.

Fuar alanı içinde ve dışında yoğun olarak billboard ve ilanlar ile fuara gelen yerli ve yabancı konuklara Türk Mobilya markaları tanıtıldı. Fuarda 1600 m2 alana sahip olan Türk pavilyonunda MOSDER üyeleri, bu önemli fuar ile Uzakdoğu coğrafyasından   çok sayıda ülkeye ulaşmayı başardı.