“Türk Mobilya Sanayicisi, dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarı ‘i Saloni’ ye katıldı”

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyeleri, 9-14 Nisan 2013 tarihleri arasında,  İtalya’nın Milano kentinde düzenlen, dünyanın en büyük ve en prestijli mobilya fuarı olan “i Saloni”  ile hem Avrupa hem de uzak coğrafyalardaki ülkelerle bir araya geldi. Türk Mobilyasının büyük ilgiyle karşılandığı fuarda, Türk markaları, uzak coğrafyalardaki birçok ülkeyle kurdukları işbirliklerini güçlendirmeyi ve yeni oluşacak ticari bağlantılarla ihracat hedeflerini artırmayı amaçlıyor. MOSDER Üye firmaları bu yıl ilk kez katıldıkları i-Saloni fuarına güçlü bir giriş yaptı.

Mart ayında, Çin’in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen CIFF fuarının hemen ardından düzenlenen iSaloni fuarı, Çin’de kurulan ticari bağlantıların daha da güçlenmesine olanak sağladı.

Dünyanın en önemli ve en büyük mobilya fuarları olarak kabul edilen bu büyük ve kapsamlı organizasyonlar sayesinde dünyanın birçok ülkesinden mobilya sanayicisi, Türk mobilya stilini ve kalitesinin tanınmasına katkı sağlıyor.