Türk mobilya sektörünün en seçkin markalarının bir araya gelerek kurduğu ve yirmi yılı aşkın süredir sektöre hizmet eden Türk Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) olarak, yeni bir çalışmayla karşınızdayız.

MOSDER Üyeler Kataloğu'nu PDF olarak indirmek için tıklayınız.

BAŞKANIN MESAJI

Sektörümüzün bilgi ihtiyacını karşılamayı, yaratılan ekosistemi zenginleştirmeyi, iletişime ve yeni ilişkilere kapı aralamayı hedefleyen kataloğumuz, bu yıl da sektörümüz ve üye firmalarımız hakkındaki en güncel bilgileri siz profesyonellerle buluşturuyor.

Mobilya, MOSDER’in çabaları ve katkılarıyla Türkiye’nin üretim ve ihracatta örnek olarak gösterilen sektörü haline geldi. Sektörümüz gerek uluslararası kalite ve standartlardaki üretimi gerekse küresel piyasaları etkileyen tasarımlarıyla öne çıkmaya başladı. Bu süreçte, Türkiye’nin en ihracatçı birkaç sektöründen biri haline gelmemiz de bizi gururlandıran başarılar arasında yerini aldı.

Bilindiği gibi önceki yıllarda sektörümüz için yıllık 25 milyar dolarlık üretim ve 10 milyar dolarlık ihracat hedefi koymuştuk. Sektörümüzün katkılarıyla; Ticaret Bakanlığımız, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İhracatçı Birliğimiz tarafından belirlenen bu hedefin takipçisiyiz. Üretimin gücünün, tasarımın büyüsünün ve ihracatın ülkemiz ekonomisi için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. MOSDER olarak, üretimin artırılması, tasarım- moda-marka konulardaki çalışmaların desteklenmesi, firmalarımızın inovasyon ve teknolojiye yönlendirilmesi için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Amaç ihracatı artırmak, firmalarımız kazanırken işçilerimize ve ülkemize de kazandırmaktır.

Çağın gereklerini temelden kavrayan ve gelişimini bu çerçevede yeni bir anlayışla şekillendiren sektörümüz, Türkiye’nin tüm dünya ile rekabet edebilecek düzeyde olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Dünyaca tanınan ve talep edilen saygın Türk mobilyası tarzını oluşturmayı hedeflediğimiz bu yolda, Federasyonumuz MOSFED ve derneğimiz MOSDER liderliğinde düzenlenen IIFF İstanbul Mobilya Fuarı, firmalarımıza ve sektörümüze sunduğumuz değerli bir hizmettir.

IIFF İstanbul Mobilya Fuarı, uluslararası pazarlara açılmak veya yeni pazarlara ulaşmak isteyen, kurumsal alıcılarla bir araya gelmeyi arzulayan ve tedarik noktalarına ulaşmaya çalışan sektörümüz firmalarına eşsiz fırsatlar sunuyor. 150’den fazla ülkeden binden fazla katılımcı firma ve üç binden fazla marka ile dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan IIFF, katılımcılara çok sayıda alternatif tedarikçi ile tanışma fırsatı da yaratıyor.

Tüm üyelerimiz için hayırlı olsun.

Saygılarımla
Mustafa BALCI
MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı

Paylaş: